Dit is onze stijlsessie

Voor welke dame is Dit is onze stijlsessie?

Je hebt die ene vriendin die altijd voor iedereen klaarstaat. Je kunt haar altijd bellen . Ze weet je met een luisterend oor en de juiste woorden moeiteloos weer op te beuren wanneer je een beetje down bent. Inmiddels zoek je al een tijdje naar een manier om haar te laten weten hoe bijzonder ze is voor jou. Je gunt haar een onvergetelijk kado. Een ervaring waarmee haar leven iets makkelijker wordt. Iets wat haar eraan herinnert dat ze een vrouw is, niet alleen een lieve mamma. Lees dan gauw verder, dit zou het zomaar wel eens kunnen zijn…

Samen is gezellig!

Het voordeel van een stijl  workshop met vriendinnen? De gezelligheid en de gedeelde ervaring. Je kunt elkaar na afloop herinneren aan de persoonlijke tips en daarmee samen terugblikken op de momenten waarop je tot nieuwe inzichten kwam. Ook maak je er eerder een dagje van. De sessie vindt plaats bij jou thuis of in overleg op een stijlvolle locatie. De onderdelen die aan bod komen zijn hetzelfde als bij de Dit is mijn eigen stijl sessie. Hiermee heb je meteen een stevige basis voor je kledingstijl.

Met nieuwe ogen naar jezelf te kijken

Je leert tijdens de ‘Dit is onze eigen stijl’ sessie om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken in de spiegel. Vanaf nu kijk je naar jezelf met vriendelijke, liefdevolle ogen! Daardoor maak je van je spiegel een powertool. In plaats van jezelf in een te kleine maat jeans te wurmen – of een oversized hemd te kopen omdat het in de sale is – gaan we ervoor zorgen dat je iedere dag gekleed bent naar je pluspunten. Op het werk, thuis met je partner, spelend met de kids en overal.

Waarom maakte ik dit kado?

Als mamma, zangeres en personal stylist is het belangrijk dat ik me kleed naar de rol die ik op dat moment speel. Wanneer ik op het podium sta kleed ik me anders dan wanneer ik door het bos wandel met mijn dochter. Vanuit een praktisch oogpunt is het slim om rekening te houden met de soort schoenen die je draagt wanneer je veel gaat lopen. Maar de echte game changer kwam voor mij toen ik helemaal niet lekker in mijn vel zat (je leest hier meer over op de pagina ‘Over Maame’) en er per ongeluk achter kwam dat je door bepaalde kleuren en prints te gebruiken veel invloed hebt op je stemming. Die invloed op hoe je je voelt en hoe anderen op je reageren omdat je in je kracht staat, is precies het verschil tussen een een okay dag en een reeks inspirerende ontmoetingen. I love it!

Ben je er helemaal klaar voor om nu jullie sessie te boeken?

Vul dan hieronder het formulier in en we plannen direct een afspraak in voor een stijl workshop met maximaal 6 personen. Ik kijk ernaar uit!