Dit is onze stijlsessie

Voor welke dame is Dit is onze stijlsessie?

Je vriendin staat altijd voor iedereen klaar. Je kunt haar altijd bellen en ze weet je met een luisterend oor en de juiste woorden moeiteloos weer op te beuren wanneer je een beetje down bent. Je zoekt al een tijdje naar een manier om te laten weten hoe bijzonder ze is voor jou. Je gunt haar een onvergetelijk kado dat haar leven iets mooier en makkelijker zal maken. Iets wat haar eraan herinnert dat ze een vrouw is, niet alleen een lieve mamma. Lees dan verder, dit zou het zomaar wel eens kunnen zijn…

Samen is gezellig!

Het voordeel van een stijl  workshop met vriendinnen is de gezelligheid en de gedeelde ervaring. Je kunt elkaar na afloop herinneren aan de persoonlijke tips en samen terugkijken op de momenten waarop je tot nieuwe inzichten kwam. Ook maak je er eerder een dagje van. De sessie vindt plaats bij een van jullie thuis of in overleg op een stijlvolle locatie.

Ben je er helemaal klaar voor om meteen jullie sessie te boeken? Vul dan hieronder het formulier in en we plannen direct een afspraak in voor jullie samen of voor een stijl workshop met maximaal 6 personen.