Dit is mijn eigen stijl sessie

 Dit zijn enkele reacties op het kado:

JOLANDA 

Hallo Maame, ik was gisteren bij je voor een Styling advies en het is nu wat bezonken. Ik heb er echt ontzettend veel aan, het heeft me echt heel veel energie gegeven! Het heeft me echt weer dichter bij mezelf gebracht en me er nogmaals van overtuigd dat ik altijd naar mijn gevoel moet luisteren, vooral ook wat kleding en mezelf uiten betreft!

Een vriendin die ik gisteravond erover sprak herkende mij ook in alles wat jij me vertelde en zij is ook helemaal enthousiast! Ik ben jou en Uma Thurman 🙂 nu ook gaan volgen op Facebook.
Ik ga mijn kledingkast helemaal opschonen en heb dan weer een hoop voor de volgende ruilbeurs 😉
Dus nogmaals super bedankt! Je bent een prachtmens en hebt in die korte tijd veel voor me gedaan.
Groeten,
Jolanda ter Maten’

 

SHARON 

I had the pleasure to receive styling advice from Maame Joses. Drawing upon a wide range of forms, colors, and materials, the work she did with me already provided much inspiration! On top of that, Maame has a keen eye and is a great reader of personalities. Her advice was spot-on, and I still recall, even after some years, particular advice that has helped me direct my money towards clothes that I will wear time and again, feeling comfortable and confident and looking good, looking me! If you want to streamline your closet or branch out into new, more exciting, looks, she can give you the advice you need. Bonus: she is a delight to spend time with. Sharon Stewart 

MARIAN

Deze week voor het eerst een van de nieuwe outfits (nr. 1) aan: rok-shirt-jasje-laarzen outfit 1. Ik heb zelden zoveel complimenten gehad op één dag over mijn kleding. Waaronder een van de best geklede mannen van mijn werk, die ik in de ca 8 jaar dat ik met hem werk nog nooit een compliment over kleding heb horen geven. En van de meest opvallend (en best) geklede vrouw (ze shopt in Milaan). En nog een 3e: “het lijkt alsof je 5 kg bent afgevallen”. En daarnaast nog een stuk of wat positieve reacties. Terwijl het niet echt gebruikelijk is om elkaars kleding te bespreken bij ons…(Ik heb Zalon / jou bij iedereen van harte aanbevolen.) Kortom: nog blijer met de nieuwe kleding! 

Groet, Marian

JA, MAAR WAT IS HET NOU PRECIES?

De ‘Dit is mijn eigen stijl ‘ sessie maakt de vrouw in de mamma wakker. Eerst wordt ze zich ervan bewust hoeveel invloed ze zelf heeft op haar spiegelbeeld. Dan beseft ze de enorme impact die haar spiegelbeeld heeft op haar zelfbeeld en andersom. Dan geeft ze zichzelf toestemming om een prioriteit te maken van zich goed voelen. Vervolgens spreidt deze toestemming naar alle andere delen van haar leven, is ze dicht bij zichzelf, vrolijk, opgeladen en positief. Ze staat in haar kracht, is een sterk voorbeeld voor jullie kinderen, minder snel geïrriteerd en ze leeft in het hier en nu.

Voor welke dame is de Dit is mijn eigen stijl sessie?

 • Je zoekt een kado voor jezelf, je vrouw of een lieve vriendin
 • Je bent een dame met kids die het lastig en tijdrovend vindt om kleding setjes te maken voor werk en privé
 • Je ziet vaak andere dames die vlot gekleed gaan en vraagt je af hoe die het in vredesnaam doen!
 • Je zou sneller klaar willen zijn met aankleden in de ochtend
 • Je kiest vaak hetzelfde en wil ook eens wat anders aantrekken.
 • Je hebt veel losse items en accessoires waarvan je 80% amper draagt en je wil leren om de verschillende items in jouw kledingkast met elkaar te combineren
 •  Je vraagt je vaak af of je een bepaalde kleur wel ‘kunt hebben’
 •  Je maakt regelmatig ruzie met je spiegelbeeld omdat je jezelf te dik of te dun vindt
 • Je zou willen dat je kleding stijl je in je kracht zet in plaats van je te verstoppen als een grijze muis
 • Je weet het een en ander over jouw stijl, figuur of kleurtype en wilt je erin verdiepen omdat je het leuk vindt
 • Je vindt het prima om zelf te shoppen maar je wilt slimme handvatten leren en (soms iemand voor je laten shoppen)
 • Je wilt een nieuwe look voor een nieuwe levensfase
 • Je bent afgevallen of aangekomen en je kleding past je niet meer
 •  Je hebt binnenkort een jubileum of belangrijke mijlpaal en wilt er graag goed uitzien
 • Je wilt simpelweg weten welke kleding het beste past bij je persoonlijkheid

Wat komt er aan bod tijdens de stijl sessie?

De Stijlanalyse

Wie ben jij nu? Klopt je uiterlijk bij je innerlijk? Je bent een speels persoon maar voor je werk ga je formeel gekleed. Zien we op het werk jouw persoonlijkheid terug of heb je het gevoel dat je jezelf moet verstoppen om serieus genomen te worden? Of heb je een stoere uitstraling en imago terwijl je de laatste tijd stilletjes verlangt naar meer romantiek en zachtheid in je uitstraling? Na de Stijlanalyse weet je precies wat je moet om van binnen en van buiten voor 100% in je kracht te staan.

Stijl advies

Op basis van je stijl analyse krijg je een advies voor het creeren van setjes die echt laten zien wie jij bent en waarmee je in balans bent. Denk aan een persoonlijke handleiding voor prive en op het werk, van de kleuren waarmee je serieus genomen wordt tot de sexy outfit voor date night met je liefste.

Figuur analyse

Ben je het zat om iedere dag ruzie te maken met je spiegelbeeld omdat je jezelf te dik of te dun vindt? Staakt het vuren! Met de Bodyshape Analyse leer je in no-time wat jouw unieke pluspunten zijn en hoe je hier de nadruk op legt. Je maat is onbelangrijk zolang je weet wat past bij je figuur. Ofwel: omarm je vorm! 

Figuur advies

Spoiler: alles staat of valt bij de balans tussen je boven en onderlichaam. Na de analyse wordt vanzelf duidelijk of je meer volume hebt in je boven-, of onderlijf en wat je kan doen om meer op een klassieke zandloper te lijken

Kleur analyse

Aah,  kleur! Als ik ergens energie van krijg is het wel kleur 🙂 Voor 1 op 4 van iedereen die je tegenkomt is de kleur zwart helaas een heel slecht idee. Het kan de lijnen in je gezicht benadrukken waardoor je ouder en vermoeid lijkt. Het kan je bleek maken en zelfs een afstandelijke indruk wekken. Stel je voor dat je precies weet welke kleuren je ogen doen stralen, je huid zacht en glad maakt en je haren doen glanzen? Het is geen mysterie voor degene die de Kleur Analyse heeft gedaan.

Kleur advies

Na de analyse weet je welk kleurtype je bent: licht, koel, helder, diep, warm of mat. Aan de hand daarvan nemen we door waar je op moet letten wanneer je kleuren uitkiest en welke make up en sieraden het beste bij jou passen.

Make up advies

Als je iemand bent die nooit make up draagt zul je dit gedeelte misschien over willen slaan. Maar voordat je de mascara en lippenstift voorgoed links laat liggen, is het de moeite waard om te leren waardoor jouw ogen binnen 10 seconden gaan sprankelen of hoe je met 1 bijzonder (en betaalbaar) product al een heel eind komt als je snel gaat glimmen.

Samenvatting

Je leert tijdens de ‘Dit is mijn eigen stijl’ sessie om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken in de spiegel. Vriendelijke, liefdevolle ogen! In plaats van jezelf in een te kleine maat jeans te wurmen of een oversized hemd te kopen omdat het in de sale is gaan we ervoor zorgen dat je iedere dag gekleed bent als de beste versie van jezelf. Op het werk, thuis met je partner, spelend met de kids en in alle andere situaties.

Waarom maakte ik dit kado?

Als single mamma, zangeres en personal stylist is het belangrijk dat ik me kleed naar de rol die ik op dat moment speel. Wanneer ik op het podium sta kleed ik me anders dan wanneer ik door het bos ga wandelen met mijn dochter. Puur vanuit een praktisch oogpunt is het slim om rekening te houden met de soort schoenen die je draagt wanneer je veel gaat lopen of juist een zit dag hebt. Maar de echte game changer kwam voor mij toen ik helemaal niet lekker in mijn vel zat (je leest hier meer over op de pagina ‘Over Maame’) en er per ongeluk achter kwam dat je door bepaalde kleuren, stoffen en prints te gebruiken enorm veel invloed hebt op je stemming en  gemoedstoestand. Als mamma werd ik ook een stuk meer ontspannen als ik de juiste bh maat droeg dan wanneer het elastiek mijn bloedsomloop afknelde. Kortom, de link tussen lekker in je kleren en lekker in je vel bleek een hele sterke te zijn. Ik keek om me heen en zag andere vrouwen, met en zonder kids, worstelen met de kleding vinden die echt bij ze past en niet zo lief naar zichzelf kijken in de spiegel. Met dit kado maken we korte metten met de onzekere blikken in de winkel etalage ruiten en richten we ons op onze pluspunten. En aangezien de meeste mammas die ik ken die niet zo snel voor zichzelf kopen bedacht ik dat het best een kado mag zijn. Voor jezelf, je vrouw of voor een andere mamma.

Ben je klaar om jezelf of een ander te trakteren?

Ben je er helemaal klaar voor om meteen een sessie te boeken voor jezelf, je vrouw of een vriendin? Vul hieronder het formulier in en we plannen direct een afspraak in voor de stijl sessie.