Real Life Prinses Mamma

Prachtige, krachtige vrouw. Welkom!

Wie ben je, wat doe je en waarom? Verbind je en sta in het zonnetje

Maame Joses

Foto Lisanne Van Eijk

Hoi, ik ben Maame Joses uit Arnhem. Mamma van Yael,  zangeres, lijflied schrijver en creatief ondernemer.

Ik help de ambitieuze, ondernemende mamma van schuldgevoel naar Ik hou van mij met lijflied, looks en liefdevolle lifehacks🤸🏾‍♀️ Minder zwoegen, meer spelen!

Mijn grote droom is om zoveel mogelijk mensen verliefd te laten worden op zichzelf en elkaar.  De liedjes te schrijven en zingen die je raken met als kernboodschap ‘Ik hou van jou’. Om 1% van (alleenstaande) moeders in Nederland kennis laten maken met De Liefde Spiegel.nl, zelfzorg op 1 te leren zetten en vrouwen die zich onveilig voelen te inspireren tot vrijheid en persoonlijk leiderschap.

Ik werk graag samen met gelijkgestemden, creatieve geesten, muziekliefhebbers, theaters,  mensen die goed kunnen organiseren en organisaties die een verschil willen maken.

Je vindt mij dagelijks op Instagram

Home www.deliefdespiegel.nl en www.maamejoses.com

Contact: info@maamejoses.com

Whitney Cronie

Hi mijn naam is Whitney en ik kom uit Rotterdam. Ik ben mama van een meisje genaamd Chloë. Verder ben ik kledingstyliste voor de klassieke vrouw en spiritual selflove coach.

Mijn grootste wens is vrouwen te inspireren over de gehele wereld.

Doormiddel van styling van kleding en vrouwen weer terug te brengen in hun ware essentie. Het delen van mijn verhaal vanuit levenservaringen en wijsheid.

Vrouwen die zichzelf wegcijferen die wil ik graag helpen naar een hoger bewustzijn.

Het bewust brengen van dat wij meer zijn dan ons lichaam alleen (zelfliefde, eigenwaarde etc.) Kennis te laten maken met pin-up your style waar ik je met liefde te hulp zal staan.

 I would like to work with people who dare to be different. Step out of their comfortzones and have a passion for (alternative) art.

Also with those who have inspiration, compassion and love for others.

Homepage: https://pin-upyourstyle.com/

Joan Tjioe

Ik ben Joan Tjioe, Quantum Hypnose Coach, Transformatie- & Energetisch Therapeut

Vrijheid in Jezelf is een Oerkracht en helend voor iedereen.

Waarom: De Aarde heeft Vrouwelijk Power nodig!

Mijn grootste droom en ideale samenwerkingspartners:

Mijn missie is je wakker maken voor de Liefde die in je zit, diep weggestopt door angst en pijn. Samenwerken en elkaars talenten inzetten voor een liefdevoller samenleving en een mooiere Wereld.

Blijf geen dag langer in een relatie met geweld, fysiek e/o psychisch! Kinderen zijn onze toekomst. Ze hebben een authentieke krachtige Moeder nodig! Liefst beide Ouders.

E-mail: info@joantjioe.com

Website: https://www.JoanTjioe.com 

Linda Metz

Ik ben Linda Metz. Naast de tijd die ik doorbreng met mijn twee kinderen van 2 en 4 jaar werk ik als docent op een middelbare school en heb ik mijn eigen online taalschool.

Mijn grote droom en ideale samenwerkingspartners:

Ik vind talen leren en dat delen met anderen geweldig omdat het kennen van een nieuwe taal je ogen opent voor andere culturen en je de verschillen, maar ook de overeenkomsten laat zien tussen mensen en culturen.

Mijn grote droom is om een mooi taal- en cultuurcentrum in Arnhem te openen waar mensen komen om elkaar te ontmoeten, verschillende culturen te leren kennen en van elkaar te leren. Ik wil graag samenwerken met mensen die met een positieve, optimistische blik naar de wereld kijken en in alles op zoek gaan naar wat mooi en liefdevol is.

Mail info@taal.guru

Website https://taal.guru/

Amma Asante

Hallo, mijn naam is Amma Asante. Ik ben moeder van twee tienermeisjes van 12 en 14. Ik ben Politicoloog en werk als Senior Onderzoeker en Projectleider sociale veiligheid bij een kennisinstituut.
 
Daarnaast ben ik onafhankelijk voorzitter bij de Landelijke Clientenraad, een organisatie die opkomt voor de belangen van mensen met een uitkering. 
Mijn grote droom en ideale samenwerkingspartners:
 
Middels mijn werk hoop ik een bijdrage te leveren aan een eerlijker, socialer en rechtvaardiger samenleving.
 
Mijn grote droom is bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen gelijke kansen heeft en zichzelf kan zijn. Ik werk graag samen met mensen die niet alleen leven voor zichzelf maar zich graag inzetten voor het collectief. Ik hou van kritische en zelfbewuste mensen die van diepgang houden. Mensen die me inspireren en me aan het denken zetten. 
 
 
Badhoevedorp