Veelgestelde vragen Prinses Mamma Weekend 2020

Prinses Mamma Weekend 2020 zit erop!

Interesse in een Prinses Mamma kado en/of het volgende Prinses Mamma event?

Vul hieronder jouw gegevens in en blijf vanzelf op de hoogte!

Ik zoek een kado voor mijn vrouw
Stuur meer info over het Prinses Mamma kadopakket
Marketing door
Ik ben nieuwsgierig naar Prinses Mamma voor mezelf

Yes, stuur me meer info en updates

Wat is Prinses Mamma weekend?

Prinses Mamma is een online hart event rondom Moederdag 2020 om moeders van alle leeftijden te herinneren aan hoe belangrijk we zijn, vooral nu. Een koninklijk gebaar naar de mensen in het meest vitale onbetaalde beroep dat er is. Als de mammas uitgerust en gelukkig zijn werkt dat door in de hele samenleving. Juist nu. 

Voor wie is Prinses Mamma weekend?

Je bent Prinses Mamma als je ooit  een kind hebt gedragen, verzorgd of opgevoed, ongeacht je huidige leeftijd. 

Wat levert het me op?

 • Een persoonlijk ritueel om de dag ontspannen en zelfverzekerd te starten
 • Meer rust in je rol als moeder vanwege je nieuwe makkelijke ochtend ritueel
 • Herkenning bij anderen en opgelucht ademhalen bij het besef dat je niet alleen bent en niet de enige bent
 • Meer vrijheid in je relatie
 • Meer vertrouwen in je lichaam
 • Een live muziek ervaring speciaal voor jou als vrouw en moeder
 • Praktische Youtube playlists gemaakt met jou in gedachten  zodat je geen tijd verspilt met zoeken  
 • Antwoord op je vragen over sex, omgaan met tegenslagen, toestemming van jezelf om nee te zeggen en meer
 • Het besef dat het allemaal niet perfect hoeft of kan en dat je het al goed doet

Wat kost het?

Prinses Mamma Weekend kost 24,99 per persoon. Je mag gratis een vriendin uitnodigen om de ervaring mee te delen.

Waarom moet ik nu kiezen voor Prinses Mamma weekend?

Het zijn uitdagende tijden. Niemand weet precies wat er gaat gebeuren en zekerheden vallen weg. Dat levert veel van ons behoorlijk wat stress op. Bepaal zelf of je grotendeels lekker in je vel zit of in de gevarenzone zit voor een burn-out aan de hand van de kenmerken uit dit artikel door psycholoog en stresscoach Agathe Hania. 

Persoonskenmerken in de gevarenzone:

 • Hoog verantwoordelijkheidsgevoel
 • Harde werkers en echte doorzetters
 • Zorgzaam
 • Perfectionisme of een iets mildere vorm “het graag goed willen doen”
 • Grote waarde hechten aan erkenning en waardering

Wat heb ik als partner aan Prinses Mamma weekend?

Als je dit kado doet aan jouw vrouw geef je haar de ruimte om naar haar hart en intuïtie te luisteren. Hiermee geeft ze zichzelf toestemming om goed voor zichzelf te zorgen en te doen wat haar gelukkig maakt. Je hoeft niet meer te proberen haar gelukkig te maken, dat moet ze toch zelf doen. Maar dit weekend vergroot de kans dat ze jou weer ziet staan omdat ze zich even losmaakt van haar rol als moeder en haar vrouwelijke, speelse en sensuele kant omarmt. P.S. We gaan het ook hebben over het vrouwelijke orgasme 😉

Wanneer vindt het weekend plaats?

Prinses Mamma weekend 2020 vindt plaats tussen 06:00am op zaterdag 9 mei en 17:00pm op zondag 10 mei. 

De Live interactie momenten zijn op beide dagen tussen:

06:00am en 08:00am
11:00am en 12:00pm
15:00pm en 17:00pm

De dag begint om 06:00am uur met een meditatie en we sluiten tussen 16:00pm en 17:00pm het live gedeelte af. Zie het als een mini-break. 2 dagen lang slenteren door een ontspannen en inspirerend landschap met live momenten, muziek, videos, interviews en verhalen van verschillende vrouwelijke ondernemers, speciaal gemaakt voor jou, de V.I.M (Very Important Mamma) van het event. Kijk de momenten waar je niet bij kunt zijn later op je gemak terug tot en met 11 juni 2020.

Waar vindt het event plaats?

Het event vindt online plaats, in een besloten omgeving met interviews, workshops, presentaties op de homepage en live momenten op Facebook en Instagram. De gasten van Prinses Mamma ontvangen de link naar deze omgeving na inschrijving en betaling.

Hoeveel deelnemers zijn er?

Er zijn minimaal 5 en maximaal 50 deelnemers. Iedere deelnemer mag gratis een vriendin uitnodigen om de ervaring mee te delen. Deze hoeft zich enkel in te schrijven maar hoeft niet naar de betaalpagina.

Kan ik ook maar 1 dag of dagdeel of uurtje meedoen?

Ja, geen zorgen. Ben je bijvoorbeeld druk op zondag? Doe dan mee op de zaterdag en bekijk het programma van zondag later in de herhaling. Het is ook mogelijk om aan onderdelen van het programma mee te doen. Een deel van het programma staat altijd online in de besloten omgeving. Ook de live momenten worden opgenomen en zijn na afloop te zien t/m 11  juni 2020. 

Kan ik de live momenten terugzien?

Yes, je krijgt toegang tot de opgenomen live momenten in de besloten omgeving.

We gaan toch naar de omas, hoe moet dat dan?

De live momenten zijn verdeeld over de dag. Tussen 0600 en 08:00, 11:00 en 12 en 15:00 en 17:00. Pak je moment en bekijk de rest van het programma later op de dag of de volgende dag. Je hebt toegang tot het programma t/m 11 juni 2020.

Hoe moet het dan met mijn moederdag ontbijtje?

Na de meditatie (tussen 6 en 8 maar je bent vrij om eerder te stoppen) kun je in een heerlijk ontspannen staat achterover leunen en je laten serveren door je partner en /of je kinderen. 

Kan ik mezelf een weekend vrijmaken?

Kijk, een heel weekend is voor de meeste moeders een enorme uitdaging, zeker als je nog jonge kids hebt. Mijn advies: kies je moment op basis van waar je het meeste behoefte aan hebt. Meditatie? Schuif aan tussen 06:00 en 08:00. Inspiratie en Verbinding? 11:00 – 12:00. Live muziek en een verrassing? Kom langs tussen 15:00 en 17:00. Je bent altijd welkom en  hebt anders nog een maand de tijd om alles terug te bekijken en beleven.

Ik voel me schuldig naar mijn man en gezin als ik deze tijd voor mezelf neem. Is het niet egoïstisch?

Ja, enorm. Wat denk je wel niet, een heel weekend voor jezelf! Schandalig.

🙂

Je kunt je ook afvragen hoeveel je gezin aan je heeft als je jou zelfzorg niet op nummer 1 zet. Als je niet in verbinding staat met je hart en je wensen als vrouw. Als je stiekem jaloers bent op de vrijheid van je kids of je man. Als je je s’nachts weleens afvraagt: ‘Is dit het nou?’ en ‘sochtends een vrolijk masker opzet. Ben je er voor 100% of loop je stilletjes op een (half) lege tank? Want dan is het juist egoïstisch om op dezelfde voet door te blijven rennen.

Wie zijn er betrokken bij het event? 

Deze ondernemers spelen een onmisbare rol bij Prinses Mamma weekend 2020

Dit event wordt georganiseerd door Maame Joses. Maame is personal songwriter bij Maame Joses Music, personal stylist bij Dit is mijn stijl en auteur van het boek Prinses Mamma. Het boek wordt gepresenteerd in audio vorm tijdens Prinses Mamma weekend 2020 en wordt op een later moment uitgebracht.

Hoe meld ik mijn vrouw aan?  

 • Stap 1. Vul hier jouw gegevens in en kom automatisch in de attente heren top 50 lijst. 
 • Stap 2. Vul hier haar gegevens in maar ga niet opnieuw naar de betaalpagina. Dat heb je al gedaan. 
 • Stap 3. Laat haar weten dat je een fantastisch kado hebt geregeld en dat ze haar mailbox in de gaten houdt. Goed gedaan!

Hoe meld ik mijn beste vriendin, zus, dochter, collega of andere dame gratis aan?

Iedere deelnemer mag gratis een vriendin uitnodigen om de ervaring mee te delen. Deze hoeft zich enkel hier in te schrijven en  hoeft niet naar de betaalpagina.

Bonus

Met een mailtje naar info@ditismijnstijl.nl waarin je deelt waarom jij of je vriendin toe zijn aan dit weekend en hoe je erop terug wil kijken maak je kans op een extra  fijne goodie uit de goodie bag.

Waarom heet het event Prinses Mamma?

Een prinses heeft invloed en geniet van een koninklijke positie zonder de verantwoordelijkheid van de koningin. Die speelse vrijheid in combinatie met gezag is de essentie van Prinses Mamma. Zij is de vrouw met kids die zichzelf op nr 1 zet als een uiting van zelfliefde en als een strategie om het beste van zichzelf met haar gezin te kunnen delen.

Hoe is Prinses Mamma ontstaan?

Het concept is gebaseerd op het boek Prinses Mamma, voor grote en kleine meisjes die voor altijd prinses willen blijven door Maame Joses. Na haar burn-out ontstond de behoefte voor een rustig, rijk en vooral vrij leven. Het boek leidde al eerder tot een event voor moeders en zal worden uitgebracht op een later moment. Klik hier voor het Best Life Book Festival in 2015.