Over mij

Hoi, ik ben Maame!
Geboren in Londen, opgegroeid in Amsterdam en opgeleid in Brisbane. Mijn chocolade kleurtje heb ik van mijn moeder (Ghana) en vader (Nigeria). Als je me ziet lopen heb ik mijn gitaar op mijn rug en loopt er een stoere, lieve tiener naast me. Dat is mijn dochter Ella, mijn liefde spiegeltje met wie ik onwijs kan lachen.

Als wij samen muziek maken aan de keukentafel, laat ik de afwas staan en gaat mijn hart open. Ik heb de leukste kat van de wereld die niks heel laat in mijn huis. Mijn uitdaging is om ruimte te maken voor al mijn  passies en maar 1 ding tegelijk te doen. Ik heb meerdere werkzaamheden, zoals zingen,  liedjes schrijven en  personal styling voor de ondernemende moeder die lekker in haar vel  wil zitten. Dus ik creëerde De Liefde Spiegel en bracht alles wat ik doe onder deze naam samen. Wat hebben alle producten en diensten van De Liefde Spiegel met elkaar gemeen? Ze  helpen je om ‘ik hou van jou’ te zeggen tegen jezelf en de ander.

Wat mij betreft de belangrijkste boodschap. Ik denk namelijk dat liefde is wat we zijn.
x  Maame

P.S. Het inzetten van een kloppende kledingstijl is een geheim dat ik per ongeluk ontdekte op een plek waar ik me een compleet mislukte moeder voelde: in een opvanghuis voor huiselijk geweld. Ik beweer niet dat een outfit je hele leven kan veranderen… maar ik ervaar wat het voor mij en mijn dochter betekent als ik mezelf mijn mooiste uitstraling gun. En dat gun ik jou ook.

Mijn wens voor jou is dat je jezelf hartstochtelijk liefhebt met een frisse blik op je spiegelbeeld. Ben je er klaar voor? Neem contact met me op via het contact formulier of boek een sessie en we gaan aan de slag!

Prinses Mamma is een uitnodiging aan moeders en meiden voor een aandachtig, speels en sprookjesachtig leven. De missie is om 1% van ondernemende moeders in Nederland kennis laten maken met De Liefde Spiegel.nl, zelfzorg op nr 1 te leren zetten en vrouwen die zich onveilig voelen te inspireren tot vrijheid en persoonlijk leiderschap.
Voor informatie over de crowdfunding, donaties en voorverkoop van het Prinses Mamma boek klik je hieronder!