Over mij

Ik ben liefde. Jij bent liefde.

De highlights

1997 – Soloist Gospelkoor Vivit

2008 – Optreden met Frank Boeijen in Nederland en België

2010 – Halve finalist De Grote Prijs van Nederland

2012 – Halve finalist The Voice of Holland

2022 – Auteur ‘Prinses Mamma’

Hoi, ik ben Maame!
Een singer songwriter en creatieve ondernemer die ooit begon als dichter. Ik zing,  schrijf liedjes op maat en verzorgde jarenlang bij Zalando de personal styling van ondernemende vrouwen met een carrière, gezin en weinig tijd.

Geboren in Londen, opgegroeid in Amsterdam en opgeleid in Brisbane. Mijn chocolade kleurtje heb ik van mijn moeder (Ghana) en vader (Nigeria). Als je me ziet lopen heb ik mijn gitaar op mijn rug en loopt er een stoere, lieve tiener naast me. Dat is mijn dochter Yael, mijn liefde spiegeltje. Met haar kan ik ontzettend lachen. 

Ik schrijf en zing een lijflied van jouw verhaal, liefdevolle boodschap of zakelijke visie. Boek mij als solo artiest, duo, spreker of verhalenverteller. Bij intieme vieringen en grote mijlpalen. 

Na ruim 20 jaar podium ervaring en duizenden moeders inspireren tot een liefdevoller zelfbeeld, richtte ik De Liefde Spiegel op. Zelfzorg op 1 en een lijflied voor de kleurrijke, ondernemende moeder. De ambitieuze, gepassioneerde vrouw die weleens haar superpower uit het oog verliest. Aandacht voor wat ze voelt en wenst.

Wat hebben zelfzorg en lijflied  met elkaar gemeen? Zo zeg je om ‘ik hou van jou’ tegen jezelf en de ander. Aandacht als secret superpower bij De Liefde Spiegel. I tell ya, it’s a frickn’ game changer!

Wat mij betreft is er niks belangrijkers dan aandacht en liefde. Ik denk namelijk dat liefde is wat we zijn. x  Maame

P.S. Aandacht als superpower is een geheim dat ik per ongeluk ontdekte op een plek waar ik me een compleet mislukte moeder voelde: in een opvanghuis voor huiselijk geweld. Ik beweer niet dat een lied, meditatie of outfit je hele leven kan veranderen… maar ik ervaar wat het voor mij en mijn dochter betekent als ik mezelf de aandacht geef. En dat geluk gun ik jou ook.

Ben je er klaar voor? Neem contact op via het contact formulier of boek een sessie en we gaan aan de slag!