Over mij

Ik activeer aandacht als secret superpower van de ondernemende moeder.

Met zelfzorg op 1 zeg je ‘ik hou van jou’ tegen je spiegel, kind, klant en iedereen!

Hoi, ik ben Maame!
Geboren in Londen, opgegroeid in Amsterdam en opgeleid in Brisbane. Mijn chocolade kleurtje heb ik van mijn moeder (Ghana) en vader (Nigeria). Als je me ziet lopen heb ik mijn gitaar op mijn rug en loopt er een stoere, lieve tiener naast me. Dat is mijn dochter Ella, mijn liefde spiegeltje met wie ik onwijs kan lachen.

Als wij samen muziek maken aan de keukentafel, laat ik de afwas staan en gaat mijn hart open. Ik heb de leukste kat van de wereld die niks heel laat in mijn huis. Mijn uitdaging is om ruimte te maken voor al mijn  passies en 1 ding tegelijk te doen. Ik zing (oa The Voice),  schrijf liedjes (oa De grote prijs) en verzorgde jarenlang (oa bij Zalando) de personal styling van de ondernemende moeder die lekker in haar vel  wil zitten. Wat hebben al mijn producten en diensten met elkaar gemeen? Ze  helpen je om ‘ik hou van jou’ en ‘ik zie jou’ te zeggen tegen jezelf en de ander.  Door aandacht te erkennen als je ultieme secret superpower. Dus ik creëerde De Liefde Spiegel en bracht alles wat ik doe onder deze paraplu samen.  I tell ya, it’s a frickn game changer.

Wat mij betreft is er niks belangrijkers dan met aandacht liefhebben. Ik denk namelijk dat liefde is wat we zijn.
x  Maame

P.S. Aandacht als superpower is een geheim dat ik per ongeluk ontdekte op een plek waar ik me een compleet mislukte moeder voelde: in een opvanghuis voor huiselijk geweld. Ik beweer niet dat een lied of outfit je hele leven kan veranderen… maar ik ervaar wat het voor mij en mijn dochter betekent als ik mezelf de aandacht geef. En dat geluk gun ik jou ook.

Ben je er klaar voor? Neem contact met me op via het contact formulier of boek een liefdespiegel sessie en we gaan aan de slag!

Maame Joses (TVOH & auteur ‘Prinses Mamma’) is een singer songwriter en stylist die ooit begon als dichter. Na haar eerste solo in een gospelkoor op haar 16e, had ze de smaak te pakken als lead zangeres. Ze trad onder andere op met Frank Boeijen in Nederland en België. In 2010 werd ze halve finalist van De Grote Prijs van Nederland. In 2012 behaalde ze dezelfde positie bij ‘The Voice of Holland’. De Ghanees Nigeriaanse uit Arnhem maakt een lijflied van jouw persoonlijke verhaal, liefdevolle boodschap of zakelijke visie. Maame treedt op bij feestelijke mijlpalen als solo artiest, als duo of met band. Ze is ook te boeken als spreker.

Na ruim 20 jaar podium ervaring en als stylist duizenden moeders aan te kleden (Zalando) richtte ze De Liefde Spiegel op. Songs, styling en spiegelsessies voor de kleurrijke, ondernemende moeder. Mammas met een stiekem werk/gezin schuldgevoel die daarom weleens hun superpower uit het oog verliezen. Aandacht.. Laat je zien en horen aan een wereld die wacht op jouw zelfzorg, perspectief en intuïtief leiderschap!