Over mij


Hoi, ik ben Maame!
Geboren in Londen, opgegroeid in Amsterdam en opgeleid in Brisbane. Mijn chocolade kleurtje heb ik van mijn moeder (Ghana) en vader (Nigeria). Als je me ziet lopen heb ik mijn gitaar op mijn rug en loopt er een stoere, lieve tiener naast me. Dat is mijn dochter Ella, mijn levend spiegeltje met wie ik onwijs kan lachen. Als wij samen muziek maken aan de keukentafel laat ik de afwas staan en gaat mijn hart open. Ik overweeg om een kat te nemen maar ik vind daten de laatste tijd ook leuk. Misschien een gekke afweging maar ik wil dit jaar 1 ding tegelijk doen. Som is dat een uitdaging want ik heb meerdere passies, zoals mijn werk als personal stylist voor dames zoals jij die lekker in hun vel willen zitten. Dus ik maakte een combinatie kado waarbij ik persoonlijke liedjes op maat schrijf: Dit is mijn lijflied kado. Daar gaat mijn hart ook van open, wanneer mensen elkaar lieve kados geven. Groot of klein.
Ik denk namelijk dat liefde is wat we zijn.
x  Maame

P.S. Het inzetten van een kloppende kledingstijl is een geheim dat ik per ongeluk ontdekte op een plek waar ik me een compleet mislukte moeder voelde: in een opvanghuis voor huiselijk geweld. Ik beweer niet dat een outfit je hele leven kan veranderen… maar ik ervaar wat het voor mij en mijn dochter betekent als ik mezelf mijn mooiste uitstraling gun. En dat gun ik jou ook.

Mijn wens voor jou is dat je jezelf hartstochtelijk liefhebt met een frisse blik op je spiegelbeeld. Ben je er klaar voor? Neem contact met me op via het contact formulier of boek een sessie en we gaan aan de slag!