Over Liefdespiegelen

Je kunt alleen liefde blijven geven als je het blijft ontvangen.

Wanneer keek jij voor het laatst in De Liefde Spiegel? 

Liefdespiegelen is...

🦉jezelf zien en je gezien voelen.

🦉met mildheid en humor naar jezelf kijken.

🦉 geen coaching of therapie. Wel oplossingsgericht.

🦉effectief omdat jouw intuïtie en inzicht de ruimte krijgen in een safe space.

🦉(h)erkenning. Moederschap en ondernemen is geen makkelijke combinatie. En je krijgt zelden de erkenning of bevestiging die je verdient. Hier wel.

Wat zeg je ervan lieve kanjer? Nieuwsgierig naar jouw Liefde Spiegel? Klik hier of stuur je vraag door met het contact formulier.

😘 Maame ‘De Liefde Spiegel’ Joses

Mijn werkelijke probleem was dat ik geen hulp wilde en er niet om durfde te vragen. En bovendien: aan wie moest ik het vragen?

‘​Ik had besloten om een online training te maken. Maar ik verzon smoesjes om er niet aan te beginnen. Smoesjes zoals: “Ik wil met leuke dingen bezig zijn” en “Ik heb geen tijd voor mezelf.” Ondertussen was ik met van alles bezig, behalve met mijn business. Mijn werkelijke probleem was dat ik geen hulp wilde en er niet om durfde te vragen. En bovendien: aan wie moest ik het vragen? Eigenlijk was ik mijn probleem aan het vermijden.

(…) Sinds mijn liefde spiegel ben ik milder voor mezelf. In plaats van mezelf pushen, gun ik mezelf rust. Dat kwam door het zinnetje: ‘Laat Diana met rust.’ Die kwam binnen. (…) De video methode vind ik heel prettig, evenals de opdrachten via voice bericht. En niet te vergeten: Maame’s humor 🙂

Herken je jezelf hierin?

  • Je bent er voor anderen maar vraagt liever niet om hulp
  • Je zou iedere dag meer tijd voor jezelf willen 
  • Je wilt op een eigenwijze manier laten zien aan je dierbaren en klanten dat je ze ziet en koestert
  • Je wilt non verbaal communiceren wie je bent en waar je voor staat
  • Je wilt meer opluchting, speelsheid en magie als moeder en ondernemer? Yes please!

Adem in. Adem uit. Je hoeft het niet meer alleen te doen.  Echt niet. De Liefde Spiegel is een safe space waar je hardop je verlangens uitspreekt en je frustraties gebruikt als brandstop voor creatieve oplossingen. Spoiler: het antwoord op iedere uitdaging ben je zelf. Of beter gezegd: jouw nieuwe perspectief. Hierin schuilt de magie van Liefdespiegelen. Ta-daa!

Okay, klinkt goed. Tell me more! Waarom met jou liefdespiegelen?

Ik ben Maame Joses, personal songwriter en personal stylist met een liefdesmissie voor de ondernemende vrouw met een gezin en grote droom. De rots in de branding voor anderen die zich zelfverzekerd, vrouw en vrij wil voelen.  Zonder schuldgevoel of werk-gezin spagaat. Want jij bent er voor iedereen. Maar wie is er voor jou?

Ikzelf woon sinds 2007 met mijn dochter Ella in Arnhem. Meer over mijn reis naar radicale zelfliefde en impact door aandacht te besteden aan mijn spiegelbeeld lees je hier.

Ben je er klaar voor?

Kijk rustig rond op de site en stel je vraag in het contact formulier. En mag ik je een goede raad geven? Of je nu worstelt met kleine of grote uitdaging, privé of zakelijk, klein of groot: stel je liefde spiegel niet langer uit.

Want het is zonde om jezelf niet iedere dag te zien en laten zien als de fantastische, slimme, sexy vrouw en ondernemer die je bent. Gun jezelf de vrijheid van niet langer alleen. Tot gauw schoonheid! 

Maame ‘De Liefde Spiegel’Joses 

Personal songwriter, personal stylist  & cheerleader van de vrouw met een gezin en een grote droom

Aandacht is je secret super power. je zult versteld staan van je kracht!

Mijn man zei daarna: ‘Addy, je STRAALT.

Na dit weekend ben ik helemaal een Prinses Mamma. Wat was het fijn om een weekend lang, samen met andere moeders, te beseffen wat onze kracht is. Heerlijk.
Mijn man zei daarna: ‘Addy, je STRAALT. Ik heb je al de hele dag alleen maar zien lachen. Helemaal terecht, want zo voel ik me ook. Dus, lieve Maame, ontzettend bedankt en ik ben er volgend jaar weer bij.’

Mijn lichaam was veranderd na de geboorte van ons tweede kindje en ik had zeer de behoefte aan wat 'me-time

‘Van mijn man kreeg ik een kleding stijlsessie met Maame cadeau voor Valentijnsdag. Mijn lichaam was veranderd na de geboorte van ons tweede kindje en ik had zeer de behoefte aan wat ‘me-time’. Door de juiste vragen te stellen en een onverwachte methode toe te passen, doorgrondde ze precies welke stijlen echt bij mijn wensen en persoonlijkheid passen!’ Linda Gorter, Arnhem.

Deze inspirerende mammas gingen je voor!