Hart onder riem kado

Hoi, hoe is het?

Ik hoop alles goed. Ik heb een vraag voor je. Heb jij iemand in je leven die het momenteel zwaar heeft? Iemand die jij wilt troosten of een hart onder de riem wil steken? We gaan met z’n allen de koude, donkere maanden in. Vooral dit jaar brengt dat voor velen van ons een gevoel van machteloosheid, eenzaamheid en verdriet met zich mee.

Na de persconferentie van dinsdag 13 oktober vroeg ik me af: wat kan ik doen? Daar heb ik over nagedacht. Mijn antwoord is: ik kan zingen en schrijven en muziek maken. Ik kan je troosten met mijn stem en een hart onder de riem steken. Ook nu, binnen de huidige maatregelen, kom ik bij je langs met mijn muzikale duo – de briljante gitarist Bram Bokken en ikzelf – we bezorgen jou een onvergetelijke live ervaring met jouw favoriete liedjes.

Mijn wens is om de komende maanden zoveel mogelijk mensen thuis een akoestisch concert te geven. 

Dus gun jij iemand dit cadeau, vul dan je naam en email adres hieronder in. Check je inbox en spam folder voor de bevestigingslink. Je kunt natuurlijk ook jezelf dit cadeau doen. Alvast bedankt voor het delen. Sterkte, veel liefs en pas goed op jezelf  de komende tijd.

Xx Maame

Wat is het hart onder riem kado?

Hart onder riem is een live huiskamer concert voor iemand  die je een mooie verrassing gunt. Iemand waar je dol op bent en die gek is op live pop, gospel en soul muziek. Iemand die een moeilijke tijd heeft gehad. Of iemand tegen wie je wilt zeggen ‘ik hou van je’, ‘hou vol’ of ‘ik ben trots op je’.

Met muziek haal je emotionele herinneringen op, herinneringen die gekoppeld zijn aan een geluks gevoel. Dit is waarom het juiste liedje altijd de juiste snaar raakt. Iedere keer dat je een lied hoort dat gekoppeld is aan een mooi moment geeft het je een enorme positieve boost! 

Hoe werkt het hart onder riem kado?

Stap 1. Bestel hier je live muziek kado

Stap 2. Vul de vragenlijst in die je toegestuurd krijgt. 

Stap 3. We kiezen samen de liedjes uit die een bijzondere betekenis hebben voor degene aan wie je het kado geeft.

Stap 4. Jij bepaalt in welke huiskamer het live optreden plaatsvindt. 

Stap 5. Het moment is daar: geniet live mee van je kado of hoor achteraf hoe het beviel. Goed gedaan! Je bent altijd welkom voor een nieuw Hart onder riem kado.

Ja, ik wil het Hart onder riem kado bestellen voor iemand waar ik dol op ben!

Ontvang muziek videos, events en updates van Maame Joses Music