Lijflied Privé

Tarieven en ReserveringenTarieven

Lijflied Prive

Je kunt het zeggen met woorden. Of je kunt het zingen. Waarom weet ik niet, maar muziek komt rechtstreeks ons hart binnen. Als je echt indruk wilt maken met een onverwacht gebaar zit er maar een ding op. Bestel hier een op maat gemaakt eigen lied voor iemand waar je van houdt! Jij bepaalt de inhoud en boodschap die je over wilt brengen. Het lied wordt live gezongen door mij bij jou thuis of op locatie. Eigen lied is inclusief een professionele audio opname in de studio. Neem contact op voor meer informatie. We staan voor je klaar! Vanaf 1097

Lied voor mijn Liefste

Binnenkort een grote mijlpaal die vraagt om meer dan het Lijflied Prive? Kies dan het feest pakket. Inclusief een op maat gemaakt eigen lied + een live presentatie van het lied tijdens je feest. Bonus: een videoclip bij het lied. Professionele audio opname + 1,5 uur live muziek op je feest, bruiloft of jubileum met gitarist of pianist en zangeres.  Verzoeknummers in overleg. vanaf 1950

Hoe Reserveer ik mijn lijflied?

Stap 1. Bedenk voor wie het lied is en wat je tegen diegene wilt zeggen.

Stap 2. Stuur me een bericht met jouw gewenste lied boodschap en ik neem contact met je op.

Stap 3. Na onze telefonische kennismaking ontvang je betaalinstructies en een op maat gemaakte vragenlijst. Vervolgens maken we jouw lied boodschap glashelder.

Stap 4. Binnen de afgesproken termijn ontvang je bericht dat het lied af is en volgt de videoclip of het (surprise) live optreden.

Met een lijflied zeg je ‘ik hou van je’ of ‘ik ben trots op je’. Wiebren ging je voor met een surprise lijflied en surprise party voor zijn Noor.

Je kunt een lijflied bestellen voor je liefste, familielid of goede vriend. Welke boodschap wil jij overbrengen?

Vul het contactformulier in met al je vragen!