Lijflied

Wat is Lijflied?

Lijflied is een lied dat namens jou geschreven en gezongen wordt.  Het raakt het hart van de ontvanger wanneer woorden niet genoeg zijn of wanneer je een belangrijke mijlpaal viert. Met een lijflied zeg je ‘dit ben ik’, ‘ik hou van je’ of ‘ik ben trots op je’. Je kunt zowel privé als zakelijk een lijflied bestellen.

Het gaat over wat bijzonder is aan je relatie,  vriendschap, dienst of samenwerking. Iets bijzonders dat je samen hebt meegemaakt of wat je te gek vindt aan de ander.

Lijflied – waaronder Lied voor mijn liefste en Bedrijfslied – is een originele manier om een trouw jubileum of zakelijke mijlpaal te vieren. Iedere keer dat je het hoort geeft het lied je een enorme positieve boost! Je kunt een lijflied bestellen voor je liefste, familielid, goede vriend, personal branding of om een zakelijke dienst tot de verbeelding te laten spreken. Welke boodschap wil jij overbrengen?

Je kunt lijfliedjes bestellen voor alle mogelijke gelegenheden. Klik hier voor lijflied voorbeelden of vul het contactformulier in met je vraag. 

Hoe bestel ik een lijflied?

Stap 1. Vul hieronder het formulier in en selecteer het soort lijflied dat je zoekt. 

Stap 2. Vul de vragenlijst in die je toegestuurd krijgt. 

Stap 3. Breng de kern van je boodschap over met een kort verhaal. 

Stap 4. Ontvang binnen 3 weken bericht dat het lied af is. 

Stap 5. Overleg hoe, waar en wanneer Maame het lied zal presenteren.

Bestel hier jouw lied!