Reviews

Claudine Kambel
Claudine Kambel@claukambel
Lees verder
Stijl advies van Maame was echt een eye-opener! Goede uitleg van de theorie met plaatjes uit magazines die mij aanspreken. Maame luistert en observeert heel goed. Op deze manier kon ze ook echt een op mij passend advies geven. Sindsdien winkel ik heel anders, ik weet precies wat ik niet meer wil hebben. Ik heb voor ogen welke lichaamsdelen ik wil accentueren en welke niet, nu weet ik hoe ik dat het beste kan doen. Voor een ieder die ook 1001 kleding stukken in de kast heeft hangen, maar steeds diezelfde 20 draagt. Meld je snel aan voor advies op maat, Maame gaat je snel nieuwe inzichten geven... For life!

 

Mirela

16/02/2018

Hallo Maame,

outfit met flamingo overhemd is super leuk en comfortabel. Roze schoenen zijn super fijn. De andere outfit het stond me niet zo mooi. Maar met deze ben ik super bij mee dankje ! 

anne 

16-02-2018 13:41

O wat lief! Dankjewel! Ik zou die schoenen nooit zelf gekozen hebben, maar denk eerlijk gezegd dat ze wel echt goed voldoen aan wat ik zoek. Dus ja! Dankjewel ☺ 

 

meret 

06-02-2018 12:10

Hoi Maame, nog bedankt voor je leuke kledingsetjes. Ik heb bijna alles gehouden. Blauwe trui teruggestuurd omdat hij zo kriebelde en zwarte platte laarsjes teruggestuurd omdat ik al genoeg platte zwarte laarsjes heb. Groetjes Meret

Wendy

26-01-2018 17:36

 

Hi Maame!

Vanmiddag de box ontvangen! Erg toffe outfits! Ik vind de rode enkellaarsjes echt geweldig en staan leuk bij outfit 1 (de grijze rok met okerkleurige top, zie foto). De pantalon vind ik ook erg leuk en ik heb al een shirtje met zwart/rode strepen. Die staat er heel leuk op ook in combi met die toffe enkellaarzen. De bloemetjesjurk vind ik, zoals al een beetje verwacht, een beetje te degelijk. De laarzen zijn niet zo fijn qua dragen. De spijkerbroek vind ik iets te strak aan de benen. Over de top met blauw/wit twijfel ik nog. Witte sneakertjes heb ik al! 

Judith

 Hoi Maame,

Ik heb uiteindelijk alleen het zwarte jurkje gehouden dus je zou de indruk kunnen krijgen dat ik het niks vond, maar ik was eigenlijk erg blij met mijn box. Wat had je mooie dingen uitgekozen en wat is het leuk als het allemaal in een mooie doos met combinatieadviezen wordt thuisbezorgd.

Een vriendelijke groet,

Judith 

 Marian 

30-11-2017 14:27

Deze week voor het eerst een van de nieuwe outfits (nr. 1) aan: rok-shirt-jasje-laarzen outfit 1. Ik heb zelden zoveel complimenten gehad op één dag over mijn kleding. Waaronder een van de best geklede mannen van mijn werk, die ik in de ca 8 jaar dat ik met hem werk nog nooit een compliment over kleding heb horen geven. En van de meest opvallend (en best) geklede vrouw (ze shopt in Milaan). En nog een 3e: “het lijkt alsof je 5 kg bent afgevallen”. En daarnaast nog een stuk of wat positieve reacties. Terwijl het niet echt gebruikelijk is om elkaars kleding te bespreken bij ons…(Ik heb Zalon / jou bij iedereen van harte aanbevolen.) Kortom: nog blijer met de nieuwe kleding! 

groet,

Marian

Carmen

08-11-2017 11:31
 

Beste Maame,

Naar aanleiding van jouw selectie wilde ik je laten zien wat ik in mijn kast vond. Het jurkje is al erg oud en inmiddels veel te klein maar het laat wel zien hoe dicht je bij mijn smaak zit!! Goed gedaan!

 

Anne Margreet 

01/11/2017
Heel leuk jasje, zowel het model als ruit en kleurstelling Ben verrast door de leuke items die ik zelf in de combi’s nooit zo gevonden zou hebben. Nr 2 het mooist, Mn de rok en geruite jasje, maar de pumps van nr 1 echt prachtig! Dankjewel!
 

Janine 

02-10-2017 21:23
Wat leuk om al zo snel je suggesties te ontvangen. Doet me goed na een drukke dag op kantoor. Bij meerdere heb ik twijfel gezet, zeker geen nee maar geen eerste keuze maar de moeite waard om te passen. 

Dank je wel, ik vind Zalon en jou nu al heel leuk!!!

isabelle

 

Gabor is mijn favoriete merk! Ik vind het heel straf hoe goed je mijn smaak weergeeft. Ben blij dat ik jou gekozen heb als styliste!

Het Resultaat

De ‘Dit is mijn stijl’ sessie maakt de vrouw in de mamma wakker. Eerst wordt je je ervan bewust dat je zelf de touwtjes in handen hebt wat betreft je uiterlijk. Ook na de scheiding, het verlies of het trauma. Dan besef je de enorme impact die je spiegelbeeld heeft op je zelfbeeld en andersom. Dan heb je toestemming van jezelf nodig om een prioriteit te maken van je goed voelen. Vervolgens spreidt deze toestemming naar alle andere delen van je leven, ben je dicht bij jezelf, vrolijk, opgeladen en positief. Je bent financieel stabiel of op de goede weg daarheen en kijkt vol trots naar jezelf en met bewondering en vriendelijkheid naar andere vrouwen waar je voorheen stiekem een beetje jaloers op was. Je staat in jouw kracht, bent een sterk voorbeeld voor je kinderen, minder snel geïrriteerd en je leeft in het hier en nu. Jouw kinderen vertrouwen jou want je zorgt net zo goed voor jezelf als voor hen. Je besteedt consequent tijd en aandacht aan jezelf en de dingen die jijj belangrijk vindt. Jouw zingeving bepaal je aan de hand van jouw eigen verlangens en jouw kinderen zijn daardoor vrij om te ontdekken wie zij zijn, zonder te hoeven voldoen aan jouw verwachtingen. Je omringt je met gelijkgestemden, staat jezelf toe om om hulp te vragen wanneer je dat nodig hebt want dat je sterk bent weet je inmiddels allang. Waar je de kamer inloopt draaien alle hoofden zich naar jou om en iedereen wil een praatje met je maken. Je bent ontspannen, sensueel en laat een fijn gevoel achter bij jouw gesprekspartner omdat je in het hier en nu bent. Je bent niet bezorgd om jouw uiterlijk. Je weet wie je bent en je bent trots op jezelf. De vrouw die je ziet in de spiegel kan alles aan, zelfs een pijnlijke scheiding en onzekere toekomst. Deze vrouw schrijft haar eigen verhaal en vertrouwt zichzelf. Wanneer je haar op straat tegenkomt merk je dat je zomaar begint te glimlachen. Het is alsof je de zon met je meedraagt en de warmte ervan verspreidt in jouw wereld. Het is als een heerlijke olievlek van positiviteit die zich steeds verder en verder uitbreidt naar de rest van jouw straat, stad, land en wereld. ‘When mamma’s happy, everybody’s happy!’