Zij blij jij blij

Lang genoeg bij elkaar om te weten dat je haar niet gelukkig kunt maken? Maar wel op zoek naar een manier om haar de ruimte te geven om zichzelf gelukkig te maken? Als je jezelf herkent in 1 of meer van de volgende voorbeelden, lees dan gauw verder.

Allereerst: je bent niet de enige. De meeste mannen zitten met hun handen in het haar over de vraag: hoe maak ik haar gelukkig? Hier komt een dikke, vette spoiler: dan kun je helemaal niet. Dat is ook niet de bedoeling. Tenminste, niet op de manier die je denkt. Wat je wel kunt doen is op verschillende manieren laten blijken hoe gek je op haar bent zodat daar in ieder geval geen twijfel over bestaat. En je kunt haar aanmoedigen om meer tijd voor zichzelf te nemen waardoor ze lekkerder in haar vel zit. De mooiste manier om dit te doen is met ‘Dit is mijn lijflied’, een origineel en op maat gemaakt kado van jou voor je vrouw.

Dit is mijn lijflied

Wat is ‘Dit is mijn lijflied?’

‘Dit is mijn lijflied’ maakt de vrouw in de mamma wakker en viert haar mooiste pluspunten. Het bestaat uit 2 delen: de ‘Dit is mijn stijl in 30 dagen‘ kledingstijl sessie en haar persoonlijke lijflied. Eerst wordt ze verrast met een korte video. Dan maken we een afspraak voor de stijl sessie. Tijdens de kleding sessie leert ze met een frisse blik kijken naar haar pluspunten. Daarna ontvangt ze op een mooi moment een op maat geschreven lijflied. Bijvoorbeeld op jullie bruiloft als je al een aantal jaren samen bent en elkaar goed kent. Tijdens de ceremonie van jullie trouwen is een prachtig moment om haar in liedvorm te vertellen hoe gek je op haar bent. Je hoeft niet te kunnen zingen want ik kom het lied brengen met begeleiding. Of je geloften in de vorm van een liedje.  Als bruidegom is het vinden van het juiste kado best lastig. Maar met deze verrassing begin je sowieso goed! 

Het lied

Het lied gaat over haar en is geschreven op basis van een bijzondere gebeurtenis of een aspect van haar innerlijk of uiterlijk dat je in het zonnetje wilt zetten. Dit alles in overleg. Je vertelt mij van tevoren over haar, wat je bijzonder aan haar vindt en waar de nadruk op mag liggen in het lied. Een eigenschap, een gedeelde herinnering, de eerste keer dat je haar zag of een ander thema met speciale betekenis voor jullie samen.

dit is mijn stijl in 30 dagen

De ‘Dit is mijn stijl in 30 dagen sessie’ bestaat uit: Stijl analyse & Advies + Figuur analyse & advies + Kleur analyse & Advies + Make up advies + Garderobe check + Combineren kun je leren E-book + Zalon Personal shopping. Praktisch betekent dat: wat past bij haar persoonlijkheid, lichaamsvorm, ogen, huid en haarkleur en laten we eerlijk zijn: welke kleren mogen weg omdat ze nooit gedragen worden? Als de kledingkast lekker opgeruimd (misschien ineens best kaal) is er de optie om gebruik te maken van gratis personal shopping bij Zalon door ondergetekende of een collega stylist.

Het Resultaat

De ‘Dit is mijn stijl ‘ sessie maakt de sexy en zelfverzekerde vrouw in de mamma wakker!

  • Eerst wordt ze zich ervan bewust hoeveel invloed ze zelf heeft op haar spiegelbeeld. Bijvoorbeeld als ze gaat solliciteren of op een spannende date gaat met jou. 
  • Dan beseft ze de enorme impact die haar spiegelbeeld heeft op haar zelfbeeld en andersom.
  • Dan geeft ze zichzelf toestemming om een prioriteit te maken van zich goed voelen.
  • Ze is vrolijk, opgeladen en positief. 
  • Het is alsof ze de zon met zich meedraagt en de warmte ervan verspreidt zich in jullie wereld.
  • ‘When mamma’s happy, everybody’s happy!’

Ja, ik vul hieronder mijn gegevens in en kies dit kado!