Dit is mijn lijflied

Kun je een van de volgende vragen met JA beantwoorden?

Allereerst: je bent op de juiste plek! Een van de mooiste manieren om jezelf of een ander groots in het zonnetje te zetten is met ‘Dit is mijn lijflied’, een origineel en op maat gemaakt kado van jou voor jezelf of een lieve vriendin.

Dit is mijn lijflied

Wat is ‘Dit is mijn lijflied’ precies?

‘Dit is mijn lijflied’ maakt de vrouw in de mamma wakker en viert jouw mooiste pluspunten. Het bestaat uit 2 delen: de complete ‘Dit is mijn stijl sessie’ en het persoonlijke lijflied. Eerst wordt je verrast met een korte video. Dan maken we een afspraak voor de stijl sessie. De stijl sessie leert je aandacht te besteden aan je pluspunten in plaats van negatieve gedachten te voeden over je lichaam. Dan geeft je jezelf toestemming om een prioriteit te maken van je goed voelen en er goed uit te zien. Daarna schrijf ik een lied speciaal voor jou. Een lied dat je op het lijf geschreven is en je herinnert aan je schoonheid, kracht en levenslust.

Het lied

Het lied gaat over jou of je lieve vriendin en is geschreven voor een bijzondere gebeurtenis of een aspect van het innerlijk of uiterlijk dat je in het zonnetje wilt zetten. Dit alles in overleg. Je vertelt mij van tevoren over haar, wat je bijzonder aan haar vindt en waar de nadruk op mag liggen in het lied. Een eigenschap, een gedeelde herinnering, de eerste keer dat je elkaar ontmoette of een ander thema met speciale betekenis voor jullie samen.

De "dit is mijn stijl in 30 dagen sessie"

De ‘Dit is mijn stijl in 30 dagen sessie’ bestaat uit: Stijl analyse & Advies + Figuur analyse & advies + Kleur analyse & Advies + Make up advies + Garderobe check + Combineren kun je leren E-book + Zalon Personal shopping. Praktisch betekent dat: wat past bij haar persoonlijkheid, lichaamsvorm, ogen, huid en haarkleur en laten we eerlijk zijn: welke kleren mogen weg omdat ze nooit gedragen worden? Als de kledingkast lekker opgeruimd (misschien ineens best kaal) is er de optie om gebruik te maken van gratis personal shopping bij Zalon door ondergetekende of een collega stylist.

Yes, dit is precies wat ik zoek!