Dit is mijn eigen stijl sessie

Hallo Maame, 

ik was gisteren bij je voor een Styling advies en het is nu wat bezonken. Ik heb er echt ontzettend veel aan, het heeft me echt heel veel energie gegeven! Het heeft me echt weer dichter bij mezelf gebracht en me er nogmaals van overtuigd dat ik altijd naar mijn gevoel moet luisteren, vooral ook wat kleding en mezelf uiten betreft!

Een vriendin die ik gisteravond erover sprak herkende mij ook in alles wat jij me vertelde en zij is ook helemaal enthousiast! Ik ben jou en Uma Thurman 🙂 nu ook gaan volgen op Facebook.
Ik ga mijn kledingkast helemaal opschonen en heb dan weer een hoop voor de volgende ruilbeurs 😉
Dus nogmaals super bedankt! Je bent een prachtmens en hebt in die korte tijd veel voor me gedaan.

Groeten,

Jolanda ter Maten

JA, MAAR WAT IS HET NOU PRECIES?

(of scroll naar beneden voor de betaalknop)

Voor welke dame is de Dit is mijn eigen stijl sessie?

  • Je bent een dame met kids die het lastig of tijdrovend vindt om kleding setjes te maken voor werk en privé
  • Je ziet andere dames die leuk gekleed gaan en vraagt je af hoe die het in vredesnaam doen
  • Je wilt ook eens wat anders aantrekken
  • Je hebt veel losse items en accessoires en je wilt leren om de items in jouw kledingkast te combineren
  • Je bent afgevallen of aangekomen en je kleding past je niet meer
  •  Je hebt binnenkort een jubileum of belangrijke mijlpaal en wilt er graag goed uitzien

Wat komt er aan bod tijdens de stijl sessie?

De Stijlanalyse

Wie ben jij nu? Klopt je uiterlijk bij je innerlijk? Je bent een speels persoon maar voor je werk ga je formeel gekleed. Zien we op het werk jouw persoonlijkheid terug of heb je het gevoel dat je jezelf moet verstoppen om serieus genomen te worden? Of heb je een stoere uitstraling en imago terwijl je de laatste tijd stilletjes verlangt naar meer romantiek en zachtheid in je uitstraling? Na de Stijlanalyse weet je precies wat je moet om van binnen en van buiten voor 100% in je kracht te staan.

Stijl advies

Op basis van je stijl analyse krijg je een advies voor het creeren van setjes die echt laten zien wie jij bent en waarmee je in balans bent. Denk aan een persoonlijke handleiding voor prive en op het werk, van de kleuren waarmee je serieus genomen wordt tot de sexy outfit voor date night met je liefste.

Figuur analyse

Ben je het zat om iedere dag ruzie te maken met je spiegelbeeld omdat je jezelf te dik of te dun vindt? Staakt het vuren! Met de Bodyshape Analyse leer je in no-time wat jouw unieke pluspunten zijn en hoe je hier de nadruk op legt. Je maat is onbelangrijk zolang je weet wat past bij je figuur. Ofwel: omarm je vorm! 

Figuur advies

Spoiler: alles staat of valt bij de balans tussen je boven en onderlichaam. Na de analyse wordt vanzelf duidelijk of je meer volume hebt in je boven-, of onderlijf en wat je kan doen om meer op een klassieke zandloper te lijken

Kleur analyse

Aah,  kleur! Als ik ergens energie van krijg is het wel kleur 🙂 Voor 1 op 4 van iedereen die je tegenkomt is de kleur zwart helaas een heel slecht idee. Het kan de lijnen in je gezicht benadrukken waardoor je ouder en vermoeid lijkt. Het kan je bleek maken en zelfs een afstandelijke indruk wekken. Stel je voor dat je precies weet welke kleuren je ogen doen stralen, je huid zacht en glad maakt en je haren doen glanzen? Het is geen mysterie voor degene die de Kleur Analyse heeft gedaan.

Kleur advies

Na de analyse weet je welk kleurtype je bent: licht, koel, helder, diep, warm of mat. Aan de hand daarvan nemen we door waar je op moet letten wanneer je kleuren uitkiest en welke make up en sieraden het beste bij jou passen.

Make up advies

Als je iemand bent die nooit make up draagt zul je dit gedeelte misschien over willen slaan. Maar voordat je de mascara en lippenstift voorgoed links laat liggen, is het de moeite waard om te leren waardoor jouw ogen binnen 10 seconden gaan sprankelen of hoe je met 1 bijzonder (en betaalbaar) product al een heel eind komt als je snel gaat glimmen.

Samenvatting

Je leert tijdens de ‘Dit is mijn eigen stijl’ sessie om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken in de spiegel. Vriendelijke, liefdevolle ogen! In plaats van jezelf in een te kleine maat jeans te wurmen of een oversized hemd te kopen omdat het in de sale is gaan we ervoor zorgen dat je iedere dag gekleed bent als de beste versie van jezelf. Op het werk, thuis met je partner, spelend met de kids en in alle andere situaties.

Waarom maakte ik dit kado?

Als single mamma, zangeres en personal stylist is het belangrijk dat ik me kleed naar de rol die ik op dat moment speel. Wanneer ik op het podium sta kleed ik me anders dan wanneer ik door het bos ga wandelen met mijn dochter. Puur vanuit een praktisch oogpunt is het slim om rekening te houden met de soort schoenen die je draagt wanneer je veel gaat lopen of juist een zit dag hebt. Maar de echte game changer kwam voor mij toen ik helemaal niet lekker in mijn vel zat (je leest hier meer over op de pagina ‘Over Maame’) en er per ongeluk achter kwam dat je door bepaalde kleuren, stoffen en prints te gebruiken enorm veel invloed hebt op je stemming. 

Ben je klaar om jezelf te laten zien?

Ben je er helemaal klaar voor om meteen een sessie te boeken? Neem contact op voor je offerte met of zonder fotoshoot!