Kijk in De Liefde Spiegel

Waarom ik de liefde spiegel oprichtte...en wat het voor jou kan betekenen

Mag ik je laten zien wat ik zie als ik naar je kijk?

Ik kon mezelf niet zien. Voelde me waardeloos, ondergewaardeerd en allesbehalve aantrekkelijk. Toen werd ik moeder. Meer druk om m’n sh*t voor mekaar te hebben en minder tijd om aan dat beschadigde zelfbeeld te werken. Toch? Na verblijf in een opvanghuis huiselijk geweld zag ik het letterlijk en figuurlijk anders.

Ik ontdekte per ongeluk een geheim dat mijn leven en dat van mijn dochter compleet veranderde. 3 jaar later zong ik wekelijks voor miljoenen mensen. Mijn verhaal lees je hier…

Maar wat is dat geheim nou? Nou, mag ik een tromgeroffel? Het geheim is… aandacht. Aandacht voor mezelf – mijn verlangens als vrouw – bleek een super power waardoor ik compleet anders moeder en onderneem. Krachtig, met meer ontspanning en onafhankelijk van de goedkeuring van anderen. Zelfs dat van mijn dochter. Want als mamma gelukkig is, is iedereen gelukkiger. Kort gezegd:  Zelfzorg op 1? Het verschil merk je meteen!

Iets langer gezegd: de ondergewaardeerde moeder die haar grenzen niet bewaakt, is een onbetrouwbaar voorbeeld voor haar kinderen. Auw. Maar waar. Ik zeg het uit ervaring en met liefde. Ze gaat naar bed met een silent killer. Een sluimerend schuldgevoel. Zodra zij weet dat ze niet alleen dat zuurstof masker op moet zetten in geval van nood, maar iedere dag haar tank mag vullen met aandachtige zelfzorg: hold on to your hat baby! Deze vrouw is a force of nature. Jij, krachtige, prachtige vrouw, bent een superheld in badjas. Toegegeven, een briljante vermomming, but I see you. Je activeert je superpower door met liefde en aandacht naar jezelf kijken.

Over liefdevol kijken gesproken, heb je weleens zoveel liefde gevoeld voor een ander dat je niet wist hoe je het moest uiten? Je lief, lieve vrienden, je klanten en je team? Check Lijflied. Het ultieme, intieme muziek kado voor iemand die mag voelen hoeveel je om ze geeft. Die mag weten dat je ze ziet en waardeert. Want volgens verschillende onderzoeken heb je op je sterfbed spijt van 3 dingen. Nummer 3 : ‘Had ik mijn gevoelens maar vaker getoond.’

Het is voor mij enorm kicken om jouw gevoelens te schrijven en zingen. Bijvoorbeeld voor die trouwe klant, met je 10-jarige bedrijf jubileum. Of voor je liefste, met jullie trouwjubileum. Jouw liefde spiegelen is mijn missie. Vanuit je tenen DIE liefdevolle boodschap uiten die de ander op het lijf geschreven is en kippenvel bezorgt over de hele rug.  Met meer dan 20 jaar ervaring als singer songwriter,  als The Voice of Holland en De Grote Prijs van Nederland finalist, ben ik de woman for the job. Deze music lovers gingen je voor.

Maar het begint allemaal voor de spiegel. Heb je hulp nodig om ‘ik hou van jou’ te zeggen tegen je spiegelbeeld? Zoals RuPaul zegt: ‘If you can’t love yourself, how in the hell you gonna love somebody else?’ Beantwoord 1 simpele vraag en ik spiegel terug wat ik zie als ik naar je kijk. In een totally safe space luister ik naar jou en herinner ik je aan wat je al fantastisch doet, waar je meer je aandacht aan mag geven en wat je zachtjes los mag voor je rust, plezier en vrijheid. Je hebt al zoveel aan je hoofd! Laat me je dat ene uit handen nemen. Klik hier om jezelf en je huidige uitdaging met liefde te bekijken. Je zult versteld staan van je eigen wijsheid.

I see you.

I get you.

I love you.

Let’s not waste time. Laten we jou liefdesspiegelen.

Maame ‘De Liefde Spiegel’Joses

Voor wie?

  • De kleurrijke ondernemende business mamma
  • De multi tasker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weinig tijd
  • De vrouw die een team aanstuurt en zonder stress alle ballen in de lucht wil houden 

Nieuwsgierig wat De Liefde Spiegel voor jou kan doen?

1. Schrijf je hieronder in voor je gratis welkomst kado

2. Bekijk de menukaart en we liefdespiegelen een uitdaging waar je op dit moment tegenaan loopt.

Het probleem is meestal dat je niet altijd genoeg aandacht en tijd voor jezelf neemt. Kijk, dat is gelukkig iets dat we samen kunnen oplossen. Je verdient aandacht voor jezelf, je gezin en je klanten.  Zonder ruis.  Let’s make that happen!😘

Eerdere klanten van de Liefde Spiegel

oa Terre des Hommes, Huisartsen Ganzenhoef, Rijnstate Ziekenhuis Arnhem, Rozet Arnhem, Video Business School, Start Nu Op, Kuros Biosciences, Club Dauphine, Jambo Afrika en TACCO Ghana.