Veelgestelde vragen

Wat is ‘Dit is mijn stijl?’

‘Dit is mijn stijl’ is de plek waar je als moeder een moment pakt voor de prachtige vrouw in jezelf. Een plek waar je eraan herinnerd wordt dat je niet de enige bent die worstelt met tijd vinden voor jezelf en blij zijn met wat je ziet in de spiegel. Met een persoonlijke stijl tip, een privé of vriendinnen workshop, een inspirerend artikel, een e-book, een luisterboek of zelfs een complete stijl update.

Voor wie is ‘Dit is mijn stijl’?

Voor de vrouw met kids die iedere ochtend tijd wil besparen voor de kledingkast en zich wil kleden naar haar pluspunten als vrouw.

Wel voor:

De vrouw die haar eigen kledingstijl wil ontdekken of her-ontdekken

De vrouw met een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, een jubileum, een sollicitatie, een presentatie of een date.
De vrouw die haar onzekerheden wil vervangen door een positief zelfbeeld en spiegelbeeld

De vrouw die het zat is om te lijnen

De vrouw die persoonlijke kledingstijl tips zoekt voor haar mooiste figuur
De vrouw die zich NU goed wil voelen en er mooi uit wil zien

De vrouw die een kado zoekt voor een lieve vriendin

Niet voor:

De vrouw die negatief praat over haar lichaam (en dat wil blijven doen)
De vrouw die opvoedtips zoekt
De shopaholic die met een uitpuilende kledingkast door wil shoppen zonder aandacht voor wat haar echt mooi maakt

Waar vindt de stijl sessie plaats?

Bij jou thuis of op locatie bij een kledingzaak in Arnhem. Buiten Arnhem gelden er reiskosten die voor de sessie worden afgesproken.

Waarom heb ik een ‘Dit is mijn stijl sessie nodig?’

Als je jezelf regelmatig hoort zuchten ‘ik heb niks om aan te trekken!’, worstelt met je lichaam sinds je mamma bent geworden of als je je onzeker voelt voor de spiegel wanneer je kleding setjes maakt verspil je iedere dag kostbare tijd. Die tijd – gemiddeld 1,5 uur per week – krijg je nooit meer terug. Denk je eens in wat je allemaal kunt beleven in plaats van gefrustreerd voor de spiegel staan. Een ontroerend moment met je zoontje. Een flauwe mop delen met je dochter waar je stiekem toch om moet lachen. Een onverwachte omhelzing met je man of vrouw. Een goed gesprek met je beste vriendin. En de rest van de dag loopt ook heel anders als je lekker in je vel zit. Die sollicitatie? In the pocket! Die spannende date? Geen moment aan je outfit gedacht en daardoor ben je er voor 100% met je aandacht bij. Last but not least: je bent bestand tegen impuls aankopen. Je weet immers waar je op moet letten en geeft niet onnodig geld uit aan losse items die niet met elkaar of jouw persoonlijkheid, lichaamstype of kleurtype matchen. You’re so very welcome love!

Wat is ‘De mamma vriendelijke spiegel?’

In 3 makkelijke stappen benadruk ik jouw pluspunten en vergroot ik die uit totdat jouw spiegelbeeld een positieve invloed heeft op jouw zelfbeeld. Het resultaat van de sessie is dat je als vrouw met nieuwe ogen in de spiegel kijkt, Daarvan krijg je een aantrekkelijke uitstraling en boor je een nieuwe bron van kracht aan in je dagelijks leven. Eerst ben ik, de stylist,  jouw mamma vriendelijke spiegel. Na onze sessie ben je het zelf.