Lijflied Zakelijk

TARIEVEN EN RESERVERINGENTarieven

Lijflied Zakelijk

Je kunt het zeggen met woorden. Of je kunt het zingen. Waarom weet ik niet, maar muziek komt rechtstreeks ons hart binnen.  Bestel hier een op maat gemaakt zakelijk lijflied en maak daarmee indruk op je medewerker, team of klanten! Jij bepaalt de inhoud en boodschap die je over wilt brengen. Het lied wordt live gezongen door mij bij jou thuis of op locatie. Lijflied is inclusief een professionele audio opname in de studio. Neem contact op voor meer informatie. We staan voor je klaar! Vanaf 2250 ex btw 

Lijflied + Groot Feest Pakket

Binnenkort een grote mijlpaal die vraagt om meer dan het Lijflied? Kies dan het feest pakket. Inclusief een op maat gemaakt eigen lied + een live presentatie van het lied tijdens je feest. Bonus: een videoclip bij het lied. Professionele audio opname + 1,5 uur live muziek op je feest, bruiloft of jubileum met gitarist of pianist en zangeres.  Verzoeknummers in overleg. vanaf 3500 ex btw 

Reserveer Lijflied Zakelijk in 4 stappen!

Stap 1

Met een zakelijk Lijflied laat je vol trots weten aan de wereld dat jouw boodschap, dienst of product het leven beter maakt. Het is ook een manier om je klanten, collegas of team even in het zonnetje te zetten. Wat mag ik namens jou zingen, waarom en voor wie?

Stap 2

Stuur me een bericht met jouw gewenste lied boodschap en ik neem contact met je op.

Stap 3

Na onze telefonische kennismaking ontvang je betaalinstructies en een op maat gemaakte vragenlijst. Vervolgens maken we jouw lied boodschap glashelder.

Stap 4

Binnen de afgesproken termijn ontvang je bericht dat het lied af is en daarna volgt de videoclip of het (surprise) live optreden.