Persbericht Prinses Mamma Boek Crowdfunding

We leren onze kinderen dat ze veilig zijn en dat ze later alles kunnen worden wat ze willen. De realiteit is voor velen anders. Tijdens de corona pandemie zijn mogelijk honderden kinderen seksueel uitgebuit. In Nederland sterft elke 10 dagen een vrouw als gevolg van huiselijk geweld. Maame Joses – The Voice finalist en ondernemer bij DeLiefdeSpiegel.nl – schreef het sprookjesboek Prinses Mamma na verblijf in een opvanghuis voor huiselijk geweld. Ze zet zich al jaren in voor het welzijn van moeders (oa Moviera) en het vergroten van bewustzijn rondom geweld tegen vrouwen. 

Waarom nu het Prinses Mamma Sprookje?

Het verhaal is een kort sprookje voor grote en kleine meisjes die voor altijd prinses willen blijven. De corona crisis spoorde Maame aan tot een crowdfunding campagne om het boek uit te brengen. ‘Dit is het moment voor een gentle reminder om onder alle omstandigheden lief te zijn voor jezelf en hardop je wensen uit te spreken.’ 

Wanneer Maya, de jongste van 3 prinsessen, op een dag verdwaald raakt in het bos, komt ze in aanraking met de mysterieuze wensvervuller Madame Sophia. En met haar weet je nooit helemaal wat er gaat gebeuren…

Als mamma gelukkig is, is iedereen iets gelukkiger

Moeders dragen en baren de hele wereld. Maar soms vergeten ze om aandacht te hebben voor zichzelf. Als mamma gelukkig is, is iedereen iets gelukkiger. Daarom heeft het sprookje een bonus verrassing met praktische inspiratie van moeders voor moeders. Een deel van de opbrengsten van de crowdfunding gaat naar organisaties die zich inzetten voor de veiligheid van de vrouw. Ook is er sponsor ruimte in de boek bonus voor de verhalen van inspirerende moeders. Vrouwen die ooit in een uitzichtloze situatie zaten met hun kind en inmiddels zelf anderen inspireren met hun verhaal.

Maak een verschil met 1% meer liefde

Wie Maame Joses & Friends Wat Crowdfunding Prinses Mamma Kinderboek Waar www.deliefdespiegel.nl Wanneer Vanaf woensdag 7 juli 2021. Betaalknoppen actief vanaf maandag 12 juli Waarom​ We zijn allemaal dol op sprookjes. Maar niet iedereen leeft een sprookje.​​​​
Prinses Mamma is een uitnodiging aan moeders en meiden voor een aandachtig, speels en sprookjesachtig leven. Om 1% van (alleenstaande) moeders in Nederland kennis laten maken met De Liefde Spiegel.nl, zelfzorg op 1 te leren zetten en vrouwen die zich onveilig voelen te inspireren tot vrijheid en persoonlijk leiderschap.

Voor informatie over de crowdfunding, donaties en voorverkoop van het Prinses Mamma boek ga je naar www.deliefdespiegel.nl  Contact info@maamejoses.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *