Geef een lied kado!

Zeg ‘ik hou van je’ met een lied!

Maar Maame, hoe dan??

Nou, jij stuurt je verhaal en beantwoordt de vragen over degene aan wie je het lied kado doet. Ik maak het lied, ga de studio in met een topmuzikant, stuur je de opname en speel het lied live voor de ontvanger op een locatie naar keuze. Verhaal en verbinding staan centraal. Dit kado is het allermooiste om te geven en ontvangen!

Waarom maakte ik Lied voor mijn liefste?

Ik ben groot fan van de liefde en word er blij van als mensen liefde tonen aan elkaar. Ik zing en schrijf het liefst over de liefde en ontdekte dat ik ieder verhaal kan vertalen naar een persoonlijk lied als er maar emotie in zit. En ook al ben ik al jarenlang vrijgezel, met ieder verhaal dat ik mag vertalen naar een lied kom ik een stapje dichterbij mijn eigen mooie liefdesverhaal. Dat ontroert me!

Het resultaat

Nadat je ‘ik hou van je’ hebt gezegd met een lied weet de ontvanger van het lied zonder enige twijfel: deze persoon houdt van me en staat voor me klaar. Het resultaat is dat het vertrouwen groeit, de band hechter wordt en dat zowel de ontvanger als de gever er een goed gevoel aan overhoudt. Nieuwsgierig? Ga gauw naar www.ditismijnstijl.nl/eigenlied

#geefeenliedkado

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *