Lieverd, hou je geld in je portemonnee!

Boek je nu gratis stijlconsult

Weet je wat het is? De mode industrie is er voor de mode. Maar je personal stylist is er voor JOU. De kledingstijl die past bij jouw lifestyle. Als vrouw, als moeder, als werknemer of werkgever. Thuis, op het werk, op date night en op stap met vriendinnen. Remember margarita night met je girls? Mmm, margaritas…Maar goed, ik dwaal af. Mijn punt is: ik ben jouw cheerleader voor lekker in je vel en lekker in je kleren zodat je zorgeloos geniet op date night en girls night. Every night. Met een vollere portemonnee, de uitstraling die bij je past en een overzichtelijke kledingkast.

Dus boek vandaag nog je gratis online stijl consult en bespaar de komende jaren honderden euros aan miskopen. Stel je vraag of ontdek met mij waar je stiekem veel te veel tijd aan kwijt bent tijdens het aankleden. I got you 😉

Leer shoppen in je kledingkast met slimme combinaties tips en bespaar je kostbare tijd voor de spiegel. Dit is jouw jaar om geld over te houden voor jouw grote dromen. Genoeg is genoeg. Vul het contactformulier in, type ‘Gratis Stijlconsult’ als onderwerp en ik neem contact met je op.

Tot zo! x Maame

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *