Het probleem van de moderne mamma

Het probleem van de moderne mamma

‘Ik voel me alleen in al het werk dat ik doe. Verdrietig. Ik voel me vaak onzichtbaar en ondergewaardeerd door mijn kinderen, mijn man/vriend/partner, mijn omgeving, mijn baas. Woede. Ik voel me soms veroordeeld door mijn moeder, andere vrouwen en zelfs mijn kinderen. Ik voel me verdrietig en onzeker en geïsoleerd en woedend. Maar dat mag niemand weten.

Ik twijfel aan mezelf, wat ik doe, hoe ik het doe, hoe ik eruit zie, hoe ik mijn kinderen opvoed en of ik ertoe doe. Het voelt vaak alsof ik vastzit en ik ben te bang voor afwijzing om toe te geven dat ik woedend ben. Ik verdraag veel onrechtvaardigheden als meisje en vrouw. Ik moet glimlachen en stil zijn want anders mag niemand mij. Deel uitmaken van de gemeenschap is heel belangrijk voor mij.’

De Look Good Feel Happy filosofie

Als je je mooi kleedt, straalt je eigen spiegelbeeld je tegemoet en voel je je van binnen beter. Als je je goed voelt, straal je de hele wereld tegemoet en ben je aantrekkelijk voor de mensen om je heen.

Keer terug naar een goed goed gevoel over jezelf: je bent goed Keer terug naar jezelf goedkeuren: je bent genoeg

De lange termijn oplossing

Doel 1: Vertrouw jezelf Twijfel verlamt je en vergelijking steelt je blijdschap.

Doel 2: Je goed voelen is het allerbelangrijkst Gebieden: Jij. Je lichaam waarderen. Gezondheid. Vriendschappen. Familie. Kids. Partner. Werk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *